×
تنظیمات ویجت
خدمات الکترونیکی
صفحه اصلی دانشگاه
Toggle navigation
صفحه اصلی
معرفی مرکز
اساسنامه
اعضای هیات موسس
برنامه استراتژیک مرکز
برنامه استراتژیک علوم صنایع غذایی
برنامه استراتژیک علوم تغذیه
اولویت پژوهشی
اعضای هیات علمی
اعضای شورای پژوهشی
افیلیشن
ارائه خدمات
خدمات آزمایشگاهی
خدمات کلینیک تغذیه و رژیم درمانی
بروندادها
مقاله
اختراع
کتاب
تدوین استاندارد ملی
محصول
بروندادهای دیگر
همایش های ملی و بین المللی
کارگاه ها و همایش ها
طرح های تحقیقاتی
گالری تصاویر
تماس با ما
اخبار
دستاوردهای مرکز تحقیقات علوم صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهراندر کسب رتبه نخست مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی کشوری و کسب رتبه نخست در جذب گرنت بینالمللی
مسابقه “ایدهشو در صنایع غذایی، آرایشی – بهداشتی و دارویی با رویکرد جهش تولید، کرونا و پساکرونا”
مسابقه ملی
دفع آلایندههای برنج با بیوجاذب ایرانی تولید شده از ضایعات کشاورزی
موفقیت سرکار خانم دکتر مریم بهمنش در کسب رتبه پژوهشگر برتر
تدوین استانداردملی ایران ۱۸۱۰-۱
محصول منتخب مرکز تحقیقات علوم تغذیه و صنایع غذایی توسط استان تهران
تدوین استانداردملی ایران ۱۱۶۰۲
گزارش برگزاری دوره اول کارگاه HPLC
گالری
برگزاری مجدد کارگاه HPLC دوره دوم
آرشیو اخبار
برگزاری همایش ها و کارگاه ها
همایش تغذیه و سرطان
لیست کامل
دستاوردها
همایش پوشش همگانی سلامت : تغذیه سالم با غذای سالم
برگزاری همایش تغذیه و سرطان با امتیاز بازآموزی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی