تدوین استانداردملی ایران ۱۸۱۰-۱

۱۷ دی ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۶ کد : ۱۶۵۲ اخبار
تعداد بازدید:۱۷۳
تدوین استانداردملی ایران ۱۸۱۰-۱ با دبیری خانم دکتر ساره داورزنی ( دکتری تخصصی میکروب مواد غذایی ) با عنوان : میکروبیولوژی زنجیره غذایی- روش جامع جستجو، شناسایی، شمارش و سروتایپینگسالمونلا- قسمت ۱ :جستجو و شناسایی گونه های سالمونلا و مشارکت مرکز تحقیقات علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل