برگزاری همایش تغذیه و سرطان: راهکارها و چالش ها با امتیاز بازآموزی در تارخ ۲۹ آذر ماه انجام شد

برگزاری همایش تغذیه و سرطان : چالشها و راهکارها

۳۰ آذر ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۱ کد : ۶۱۶ اخبار
تعداد بازدید:۱۳۴
مرکز تحقیقات علوم تغذیه و صنایع غذایی  دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ، همایش با امتیاز بازآموزی  یک روزه  با عنوان تغذیه و سرطان: راهکارها و چالشها را در تاریخ ۲۹/۹/۹۷  از ساعت ۸.۳۰ الی  ۱۷ را با حضور و سخنرانی اساتید و محقیقین  برجسته کشوری از دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ، دانشگاه های  علوم پزشکی  تهران ،انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور،  دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی ،  مرکز تحقیقات آزمایشگاهی غذا و دارو،   آزمایشگاههای مرجع کنترل غذا و دارو،   اساتید  سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران ، دانشگاه علوم پزشکی ایران ،  دانشگاه شاهد ، واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی و   با حمایت ها و حضور آقای دکتر حیدربیگی مدیر مراکز تحقیقاتی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ، آقای دکتر  فرشاد هاشمیان معاونت پژوهشی و آقای دکتر مهدی رجبی مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار نمود. حامیان اصلی  این کنفرانس انجمن مواد جهش زای زیست محیطی  ایران ( باپشتیبانی کامل وهمچنین  ثبت نام و عضویت رایگان بمدت یکسال برای  تمامی شرکت کنندگان  ) ،   شرکت داروسازی و مکمل های غذایی – حیاتی  کارن ،  شرکت زیست تخمیر و شرکت  نان سحر بودند .
برگزاری همایش تغذیه و سرطان : چالشها و راهکارها

مرکز تحقیقات علوم تغذیه و صنایع غذایی  دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ، همایش با امتیاز بازآموزی  یک روزه  با عنوان تغذیه و سرطان: راهکارها و چالشها را در تاریخ 29/9/97  از ساعت 8.30 الی  17 را با حضور و سخنرانی اساتید و محقیقین  برجسته کشوری از دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ، دانشگاه های  علوم پزشکی  تهران ،انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور،  دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی ،  مرکز تحقیقات آزمایشگاهی غذا و دارو،   آزمایشگاههای مرجع کنترل غذا و دارو،   اساتید  سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران ، دانشگاه علوم پزشکی ایران ،  دانشگاه شاهد ، واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی و   با حمایت ها و حضور آقای دکتر حیدربیگی مدیر مراکز تحقیقاتی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ، آقای دکتر  فرشاد هاشمیان معاونت پژوهشی و آقای دکتر مهدی رجبی مدیر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار نمود. حامیان اصلی  این کنفرانس انجمن مواد جهش زای زیست محیطی  ایران ( باپشتیبانی کامل وهمچنین  ثبت نام و عضویت رایگان بمدت یکسال برای  تمامی شرکت کنندگان  ) ،   شرکت داروسازی و مکمل های غذایی – حیاتی  کارن ،  شرکت زیست تخمیر و شرکت  نان سحر بودند . در این همایش   پیرامون محور های کنفرانس  : 
طب سنتی و سرطان  ،
 روش های نوین پایش کیفیت ،
 نقش رژیم غذایی و مکمل های غذایی  در پیشگیری یا وقوع سرطان  ،
سرطان و آلاینده های محیط زیست ، نقش زیست فناوری در تولید غذای ایمن ، 
رابطه توسعه نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی و کاهش ابتلا به سرطان ، 
راهکارهای بهینه سازی تولید (کشاورزی، دامپروری و آبزی پروری) در جهت پیشگیری از سرطان  ، جدیدترین یافته ها توسط سخنرانان اریه گردید. از ویژگی های این همایش که با امتیاز بازآموزی از وزارت بهداشت  درمان و آموزش پزشکی  نیز بود بیش از 90 مقاله ارسال و پس از انجام داوری  پنجاه  خلاصه مقاله بصورت  پوستر ارایه و مورد داوری مجدد قرار گرفت و به چهار پوستر برتر جوایز اهدا گردید. ضمنا" برای اولین بار فراورده  جدید چای با فرمولاسیون ترکیبی از گیاهان دارویی بومی ایران با خواص آنتی اکسیدانی بالا  و کافیین پایین  در یکی از غرفه ها توسط مهندس سپیده عربیان کارشناس دانشجویی مرکز ارایه و  با استقبال گسترده شرکت کنندگان قرار گرفت. 
مهندس پریسا زیارتی رییس کنفرانس ، دکتر منیر حاتمی دبیر علمی و دکتر منصوره سادات موجانی قمی دبیر اجرایی همایش بودند. زیارتی در خصوص این کنفرانس بیان داشت: با توجه به اعلام سازمان بهداشت جهانی در خصوص اینکه دولت ها برنامه های کاهش عوامل خطر 4 بیماری غیر واگیر یعنی دیابت، سرطان ها، آسم و بیماریهای قلبی و عروقی را در سرلوحه کار خود بگذارند زیرا این عوامل قابل کنترل هستند. تغذیه نامناسب، عامل 70 درصد چاقی ها و بیماری های غیرواگیر مثل سرطان است. سرطان در کشور ما بعد از بیماری های قلبی عروقی وسوانح، سومین عامل مرگ ومیر است.  عوامل مختلف ژنتیکی، تغذیه ای و محیطی، در بروز  سرطان مؤثر هستند. عادات بد غذایی مانند کاهش مصرف ماهی و افزایش مصرف فست فودها، کم تحرکی، افزایش مصرف قند و چربی و نمک و کاهش مصرف سبزیجات در کنار آلودگیهای محیطی و روشهای نادرست تولید مواد غذایی  (آبزی پروری، کشاورزی و دامپروری) زمینه های بروز سرطان را فراهم آورده است.
 این کنفرانس با هدف ارائه دستاوردهای جدید پژوهشگران در ارتباط با نقش  صنایع غذایی  و تغذیه در سرطان و شناسایی چالش¬های موجود در بخش¬ های مختلف که مستقیم یا غیرمستقیم با این حوزه ارتباط دارند برگزار گردید و در انتها از تمامی حامیان همایش و تیم اجرایی دانشجویی و دبیران محترم همایش تقدیر و  گواهی های ارایه پوستر و شرکت همه عزیزان  در انتهای همایش انجام پذیرفت.  


<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل